Днес се очаква максималните температури да достигнат 36 градуса. Денят ще

...
Днес се очаква максималните температури да достигнат 36 градуса. Денят ще
Коментари Харесай

Температурите днес ще достигнат 36 градуса

Днес се чака оптималните температури да доближат 36 градуса. Денят ще стартира със слънце, само че по-късно ще се развиват купести облаци над западните региони и в Дунавската низина. Няма да има условия за превалявания. Вятърът ще бъде сдържан от север-североизток, със скорост до 25 км/ч. По високите елементи на планините ще духат до умерени ветрове от север, със скорост до 30 км/ч. Максималните температури в обитаемоте места ще доближат от 31 до 36 градуса, в регионите на Сандански до 37, по Черноморското ни крайбрежие до 29-31 градуса.

Над Черноморието ще има раздрани облаци, повече над северното ни крайбрежие. Вятърът ще бъде сдържан от изток-североизток със скорост до 25 км/ч и ще бъде по-силен по северното крайбрежие. Максималните температури на въздуха ще бъдат до 29-31 градуса, ще бъде задушно. Морската вода е с температура от 25-26 градуса по северното крайбрежие, до 26-27 градуса по южното крайбрежие, предаде Bulgaria ON AIR.

На север височина на вълните ще бъде до 1,5 метра, на юг - до 2,5 метра.

Над планините следобяд ще има купеста облачност, повече над Рила и Пирин. Вятърът по високите елементи, над 2200 м ще бъде сдържан, от север, със скорост до 30 км/ч. Максимални температури над 2500 м ще са към 11-12 градуса, а на 1500 м - до 21-22.

В сряда и в четвъртък повече облаци ще има в планините и по поречието на Дунав. От петък до неделя ще се радваме на има доста слънчево и топло време.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР